Baltymų dietos – kultūristo kasdienybė

Tam, kad augtų raumenys, reikalingos amino rūgštys, gausiai aptinkamos baltymuose. Todėl, kol populiariausi žiniasklaidos kanalai reklamuoja pačias įvairiausias dietas, kiekvienas tikras sportininkas ir kultūristas žino, kad jo mitybos pagrindas turi būti baltymai ir juose randamos amino rūgštys.

Pusryčiai

Baltymai maisteKultūristas Andrius pasakoja, kad jam tokia mityba yra jau tapusi įprastu gyvenimo ritmu, ypač tada, kai tenka ruoštis varžyboms. Prašome jį pakomentuoti, kaip jis maitinasi per visą dieną. „Na ką, pusryčiai visada yra tie patys. Ką mes čia turim? Turim dvylika kiaušinių, taip, visų iš karto nereikės, bet pradžiai reikia pasidaryti kiaušinių kokteilį. Jame bus amino rūgštys, baltymai, ir tai bus mūsų statybinė medžiaga raumeniui pastatyti. Reiškiasi taip, įsivaizduojame namą, kaip žmogus stato namą. Ar jis pastatys namą, jeigu neturės plytų? Nepastatys, net ir prie geriausių norų. Jeigu jis lauks labai ilgai, kol jam tiekėjai vis atveš po kelias plytas, tai ir statybos labai ilgai truks, paskui visiems išvis nusibos laukti to namo, visi išsikraustys į butą, ir statybos sustos. Tai pas mus čia yra tas pats. Baltymai yra reikalingi, nes tik tada mes turim statybinę medžiagą raumeniui auginti ir savo norimoms kūno formoms formuoti. Tam, kad galėtume taip daryti, turime pagreitinti procesą ir primaitinti save daugiau amino rūgščių“, – atvirauja kultūristas.

Pietūs

Skaityti straipsnį “Baltymų dietos – kultūristo kasdienybė” »

Renkamės gėles internetu

Šiuo metu pirkimas internetu nieko nebestebina. Ne išimtis ir gėlių pristatymas, kai užsakymas vykdomas šiuolaikiškomis priemonėmis. Tai greita ir patogu visiems, todėl tokios paslaugos kasmet tik vis labiau populiarėja.

Neabejotinai galima teigti, kad gėlės tapo geriausia dovana, kuri nudžiugina ir išreiškia tiek daug gražiausių jausmų. Kai toks didelis gėlių rūšių, spalvų ir dydžių pasirinkimas tampa taip paprasta išsirinkti patį tinkamiausią pasiūlymą bet kuriai progai, kokiai tik reikia. Vestuvės, jubiliejai, mokyklos baigimas, pakilimas pareigose, naujos įmonės įsteigimas, vaiko gimimas ir daugelis kitų švenčių neliks nepastebėtos, kai bus įteiktos gražios gėlės.

Gėlės internetu į namusDaugeliui žmonių pati geriausia dovana – gėlės. Kokia jų populiarumo paslaptis? Tai gamtos sukurtas stebuklas, kuris prieinamas kiekvienam. Jos pakeri ne tik gražiomis formomis ar spalvomis, bet ir aromatu bei gyvybingumu. Kai kurie tiksliai žino, kokia gėlių rūšis yra pati mėgstamiausia. Tokiems žmonėms užsakyti gėles internetu labai paprasta. Sunkumų iškyla tuomet, kai žmogus negali įvardinti savo mėgstamų arba tas, kuris jas nori įteikti nežino jo mėgstamų gėlių pavadinimų. Tuomet belieka pasikliauti savo nuojauta arba kreiptis pagalbos į pardavėjus ar floristus. Net jei žinomos kelios rūšys, kurios patinka, tai galima iš jų sukurti gražią puokštę ar gėlių kompoziciją. Kitais atvejais reikia rinktis klasikinius derinius ar gėlių rūšis: rožes, gerberas, gvazdikus, orchidėjas.

Skaityti straipsnį “Renkamės gėles internetu” »