Auksinės investuotojų taisyklės

Jeigu jūsų kaip investuotojo karjera dar tik prasideda, investuokite su TeleTrade pasiryžę įveikti visus sunkumus. Kliūčių šiame darbe tikrai bus, jums tereikės išlaikyti keletą pagrindinių mąstymo ir veiklos principų, ir investavimas jums taps malonia veikla.

Pirmas kartas visada bus pralaimėjimas

Kai kurie pradedantieji investuotojai stengiasi iš visų jėgų, kad tik pirmasis jų investavimas būtų sėkmingas ir be galo savimi nusivilia, kai pradžioje pasiekti savų svajonių nepavyksta. Tačiau turite galvoti kitaip. Investavimo pradžioje yra normalu ir netgi būtina pradžioje pralošti, neatgauti investuotų pinigų. Taip nebūna, kad žengdami pirmąjį žingsnį iškart eitumėte tiesiai. Pirmiausia visi suklumpa, tad tas pats atsitiktų ir jums. Ir tai reikalinga – kad žinotumėte, kaip ištinka nesėkmė, kaip veikia rinka. Taip jūs mokotės.

Domėtis rinkos valdymu

InvestavimasJeigu investuojate tam tikroje finansų rinkoje, turite puikiai išmanyti tos šalies ekonomiką ir veiksnius, kurie paveikia ten esančių vietinę rinką. Tik gerai išmanydami tai, galėsite tikėtis kažką perprasti ir sėkmingai investuoti. Jeigu to nedarysite, žaisite tarsi užrištomis akimis.

Turėkite savo ribas

Skaityti straipsnį “Auksinės investuotojų taisyklės” »