Ko reikia, saugant mašinos stiklus?

Visi vairuotojai mėgsta, kai jų automobiliai būna saugūs, sutvarkyti, atrodo gerai. Tad automobiliu stiklu keitimas Vilniuje nėra nė vieno vairuotojo mėgstamiausia procedūra. Daug labiau mus domina kasdienis rūpestis automobilio stiklais, o ne profesionalus automobilio stiklo keitimas, kai reikia padaryti iš tiesų daug darbo. O ką reikia daryti, kad tie automobilių stiklai būtų gerai apsaugoti? Kaip rūpintis kasdien savo automobilių stiklais? Keletas patarimų padės jums kasdien rūpinantis savo mašinos langais.

Įranga

Stiklai ir jų keitimasPirmiausia, norėdami turėti tikrai gražius, tvarkingus ir nesuskilusius stiklus, nuolatinei priežiūrai turėsite turėti tam tikrus įrankius ir įrangą. Tik tai leis gerai, kaip reikiant sutvarkyti automobilių stiklus ir leisti jais grožėtis visiems, kas praeis pro šalį. Jums reikės paprasto plastikinio kibirėlio, į kurį vasarą galėsite pilti vandenį ar net langų skystį, ir su šiais dalykais plauti stiklus. Taip pat reikės specialaus rankinio langų valytuvo, su kuriuo galėsite labai gražiai „nušluoti“ visą užpiltą vandenį bei nešvarumus. Dar reikės ir kempinės arba kažko panašaus į šluotelę. Šis daiktas leis žiemą nuo stiklo nušluoti sniego sluoksnį. Specialus gremžtukas bus būtinas, siekiant nugrandyti ledą, apledėjusį sniegą.

Kaip valyti

Skaityti straipsnį “Ko reikia, saugant mašinos stiklus?” »

Populiarūs žiemos pirkiniai

Tokiose interneto parduotuvėse kaip 1a.lt, prekių yra bet kuriam metų laikui. Ką žmonės labiausiai perka žiemą?

Čiuožinėjimo įranga

Pirkiniai žiemaiKai pasninga, visi nori lėkti pačiuožinėti. Daugiausiai džiaugsmo sniegas teikia vaikams, matyt, todėl jiems ir skiriama daugiausiai dėmėsio apsipirkinėjant. Pardavinėjamos rogutės, specialios čiuožimo lentos ir kiti pramogas bei linksmybes garantuojantys dalykai. Čiuožinėti žiemą labai smagu, todėl jeigu to norite, galite ir jūs pabandyti. Dabar yra prikurta įvairių puikių rogučių bei čiuožinėjimo lentų, kurios tinka ir suaugusiems, būna įvairaus dydžio. Jų kainos svyruoja nuo kelių eurų iki kelių šimtų, kiekvienas interneto parduotuvėje išsirinks tinkamą. Taip pat profesionalai žiemą vertina kaip žiemos sporto sezoną ir renkasi profesionalias slides, slidinėtojų rūbus, įrangą. Be to, kai kas mėgsta čiuožti su pačiūžomis. Kad ir koks sportas bebūtų, visada reikia dar ir papildomai saugotis, dėvėti šalmą, turėti pirštines, apsaugas keliams ir kt.

Šildytuvai

Kas džiaugiasi šalčiu, o kam šiluma norisi pasilepinti. Taigi, kol kažkas čiuožinėja šaltyje, kiti stengiasi apšilti prie krosnies. Dėl to žiemą ypatingai padidėja paklausa įvairių šildytuvų. Tiek tepalinių radiatorių, tiek paprastų pučiančių kaip fenas orą. Kai kurie jie nešiojami ir yra mobilūs, kiti įmontuojami į namus ir ten lieka ilgam laikui. Šildytuvai suteikia galimybę tikrai patogiai ir gerai jaustis, jeigu namuose trūksta normalaus centrinio šildymo.

Kalėdinės dovanos ir atributika

Skaityti straipsnį “Populiarūs žiemos pirkiniai” »