Putlintų lūpų priežiūra

Lūpų putlinimas kaina lėmė, kad vis daugiau žmonių pagaliau nusprendė įgyvendinti savo svajones ir pasididinti lūpas. Tiesa, jos yra ne tik didinamos, tačiau ir kitaip estetiškai tvarkomos. Vis dar egzistuoja nuomonė, kad lūpų putlinimas – tai tik perdėtas rūpinimasis savimi. Visgi, kreivos ir nesimetriškos lūpos gali kelti diskomfortą, tad tam tikra prasme ši kosmetinė operacija gali būti reikalinga ir net būtina.

Lūpų putlinimas kainaJeigu planuojate pasididinti lūpas – labai svarbu susirinkti pagrindinę informaciją, kuri yra susijusi su priežiūra po procedūros. Nors po jos lūpoms tikrai nereikės skirti kur kas daugiau dėmesio, visgi, bent minimalus dėmesys leis džiaugtis gražesnėmis lūpomis.

  • Labai svarbu lūpas nuolatos drėkinti. Taip kaip mes reguliariai drėkiname savo veidą, kadangi tai lengviausia galimybė išlaikyti jį elastingą bei jaunatvišką – taip pat reikia drėkinti ir lūpas. Tam nereikia pirkti brangių priemonių. Puikiai tiks namuose turimas alyvuogių aliejus arba medus. Tiek vienas, tiek kitas pasižymi drėkinamosiomis savybėmis.
  • Jeigu lūpos yra nesimetriškos – tokiu atveju naudojant hialurono rūgštį galima gana greitai ir paprastai lūpoms suteikti tokią išvaizdą, kokios atrodo labiausiai reikia. Lūpų putlinimas kaina yra nedidelė, tad tai pigi galimybė gauti tokias lūpas apie kokias svajojote visą gyvenimą.
  • Toliau judame link to, kad labai svarbu lūpų nekramtyti. Deja, tai daugelio žmonių įprotis. Pastebėta, kad moterys lupas kramto kur kas dažniau nei vyrai ir dažniausiai tai nutinka streso metu. Jeigu jaučiate, kad turite šį įprotį – įsigykite specialius lūpų dažus, kurie yra neskanūs ir todėl atpratina nuo lupų kramtymo.
  • Galiausiai, lupų putlinimas turtų būti atliekamas kartą per pusę metų. Paprasčiausiai po 12 mėnesių visiškai dings efektas ir jeigu vėl norite džiaugtis putliomis lūpomis – procedūrą teks pakartoti.

Skaityti straipsnį “Putlintų lūpų priežiūra” »