Kaip vitaminas C veidui gali padėti atrodyti jauniau ir turėti sveiką odą

Ar žinojote, kad veidas yra pirmas dalykas, kurį žmonės pamato jus sutikę? Ir tai gali būti tik dėl jūsų odos. Ar kada nors susimąstėte, kodėl kai kurie žmonės atrodo tokie jauni net ir senstant? Atsakymas tikriausiai slypi jų odos priežiūros rutinoje. Raukšlės ir sausumas yra natūralūs su amžiumi atsirandantys reiškiniai, tačiau yra daugybė būdų, kaip sulėtinti šį procesą ir išlaikyti gaivią bei jaunatvišką odos išvaizdą. Vitaminas c veidui ir specialistės patarimai.

Kas yra vitaminas C veidui?

Vitaminas cVitaminas C yra saugus, natūralus ir stiprus antioksidantas, gaunamas iš augalų. Jis taip pat yra vienas svarbiausių odos senėjimą stabdančių ir skaistinančių odos priežiūros ingredientų. Vitaminas C veidui yra vienas populiariausių odos priežiūros ingredientų, naudojamas jau dešimtmečius. Jis gali būti rūgštinės arba nerūgštinės formos. Rūgštinė vitamino C forma yra L-askorbo rūgštis, o nerūgštinė – natrio askorbilfosfatas. Vitamino C taip pat galima rasti vitamino E papilduose.

Kuo vitaminas C naudingas odai?

Skaityti straipsnį “Kaip vitaminas C veidui gali padėti atrodyti jauniau ir turėti sveiką odą” »

10 patarimų, kaip pasirinkti geriausią „Samsung S10“ ekrano keitimą

Ekrano keitimasKadangi "Samsung Galaxy S10" yra toks populiarus išmanusis telefonas, yra daugybė vietų, kur galima pakeisti ekraną, jei jis sudužo arba įtrūksta. Net jei nenorite išleisti pinigų visiškai naujam prietaisui, už maždaug 100 JAV dolerių galite gauti naują turimo S10 ekraną. Paprasčiau tariant, gauti pakaitinį "Samsung S10" ekraną yra pigu ir paprasta. Viskas, ko jums reikia, tai susirasti nebrangią remonto dirbtuvę su puikiais atsiliepimais, užsisakyti dalį iš "Amazon" ar kitos svetainės ir, vadovaudamiesi jų instrukcijomis, patys pakeisti sudužusį stiklą. Jei galvojate apie galimybę įsigyti pakaitinį "Samsung S10" ekraną, prieš priimdami galutinį sprendimą toliau skaitykite ir gaukite keletą naudingų patarimų. Samsung s10 ekrano keitimas ir specialisto patarimai.

Paprašykite draugų rekomendacijų

Jei kas nors iš pažįstamų neseniai pakeitė ekraną (arba jį pakeitė remonto dirbtuvėse), paprašykite jų rekomendacijų. Tai puikus būdas susipažinti su kai kuriomis remonto dirbtuvėmis jūsų rajone ir sužinoti, koks yra jų klientų aptarnavimas. Jei jūsų draugas neturi rekomendacijų, pasinaudokite internetu ir raskite pranešimų apie vietines remonto dirbtuves. Ieškokite atsiliepimų "Yelp", "Google" ir "Reddit", kad sužinotumėte, ką žmonės kalba apie jūsų apylinkės įmones.

Skaityti straipsnį “10 patarimų, kaip pasirinkti geriausią „Samsung S10“ ekrano keitimą” »